NURTEN BURÇİN ASLAN PERÇİN

Özgeçmişi

1992 Yılında, Muğla'da doğdum. İlköğrenimimi 1998-2006 yılları arasında Ula Atatürk İlköğretim Okulunda, Ortaöğrenimimi 2006-2010 yılları arasında Muğla Anadolu Lisesi'nde tamamladım. Yükseköğrenimimi ise Süleyman Demirel Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümünde tamamladım.

Babamın Sendikal Mücadele içerisinde bulunması nedeniyle siyasi hayata yakın yetiştirildim.  İlköğretim yıllarımda "Milli Eğitim Bakanlığı Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri" projesi kapsamında; Okul Başkanlığı, İlçe Temsilciliği, İl Öğrenci Meclisi Divan Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundum.

Üniversite Yıllarımda ise "Tasarım ve Planlama Kulübü" Yönetim Kurulu üyeliği görevinde bulundum. 2013 Yılında TMMOB Şehir Plancıları Odası'nın düzenlemiş olduğu öğrencilere yönelik  yaz eğitim kampında, oda örgütlülüğü ile tanıştım ve 3 sene TMMOB Şehi̇r Plancıları Odası Isparta SDÜ Öğrenci Komisyonu Temsilciliği yaptım.

Lisansımı tamamlayıp memleketim olan Muğla'ya döndüğümde, 3 senedir üyesi bulunduğum CHP içerisinde aktif siyasal hayatıma başladım. 10.01.2016 ve 07.01.2018 tarihleri CHP Muğla İl Gençlik Örgütünde, Bilişim ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini üstlendim. 07.01.2018 tarihinden itibaren yeniden CHP Muğla İl Gençlik Örgütü Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildim ve Bilişim ve İletişimden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevimi sürdürmekteyim. 31.01.2019 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerde Menteşe Belediyesi Genç Meclis Üyesi seçildim.

Şuanda Kendime ait olan Ekol İmar Planlama Ofisinde Şehir Plancısı olarak çalışmaktayım. Evli ve 1 çocuk annesiyim.